Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Hanne Mette Karlsrud, 15. apr, 2015
Hei..
Her er Ramzo`s Hero f. 3/4-05, nå 10 år og lever i beste velgående :) Nå har han fått selskap av en sheltie tispe, og han er som en ettåring igjen :)
Takk for at vi fikk kjøpt han for 10 år siden :)
Skrevet av Veronica Hansen, 24. jan, 2014
Hei,
Så artig at du har fått hjemmeside. Jeg kjøpte Ramzo`s Fit for Fight hos deg for snart 10 år siden. "Ozzy" lever fortsatt i beste velgående, og selv om han ikke ble noe avlshund, så har han et godt og stabilt hode og ei enorm arbeidslyst Slenger med et bilde der vi konkurrerte i LP2, og nesten fikk opprykket til LP3 (hadde det ikke vært for at mor gjorde feil) Nå har han også fått selskap av ei rottweilertispe. Jeg håper og tror at han har mange år igjen. Tusen takk for at jeg fikk kjøpe han :)
E-post:
Skrevet av Ida Schjørlien, 16. sep, 2011
Hei! Jeg glemte helt å gratulere deg med Bir valp på Hønefoss, men nå som jeg først var inne på siden din ser jeg jo at du har ett halvsøsken til tispa mi :) Lykke til fremover med den vakre blue merle valpen din, så kan jo jeg håpe at tispa mi vokser ett par cm til, så kanskje vi møtes igjen! ;)

mvh. eier av Stall Mascot Sporty
E-post:
Skrevet av Bente, 8. sep, 2010
Hei.
Grattis med ny hjemmeside.
E-post:
Skrevet av Susanne, 10. aug, 2010
Hei!
Så kjempehyggelig å se at dere også har fått en hjemmeside! Gleder meg til å følge med på den.
Hei så lenge,

Susanne
E-post:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

01.02 | 11:39

Hei jeg har hatt flere sheltier og er nå på jakt etter en tricolor tispe. Har tidligere hatt sobel. Når venter dere nytt kull? Vi bor på landet

21.11 | 06:40

Hei 🙂 jeg er på utkikk etter en Shetland seepdog

11.07 | 17:20

Kult

22.06 | 10:58

Hei. Er noen av det søtte valper ledig ?